Midwinter Mokum

Incluze doet mee met Midwinter Mokum!

Incluze organiseert twee super leuke activiteiten voor het stadsdeel en in samenwerking met Swazoom. De eerste activiteit op zaterdag 19 december is ook meteen de aftrap voor Midwinter Mokum waar we een Kerstgala organiseren. Op zondag 27 december zijn jullie welkom voor een jeugddialoog. Op deze manier wil Incluze bijdragen aan een fijne kerstvakantie voor de jeugd waarbij niemand zich hoeft te vervelen. Meld je snel aan voor de activiteiten via de telefoonnummers hieronder en hou je website in de gaten voor foto’s van de activiteiten.

Korte omschrijving activiteit Kerstgala

Heb jij je mooie kleding in de kast die jij graag tijdens de feestdagen aan wilt trekken? Dat kan bij de kinder KerstGala van Stichting INCLUZE! Samen gaan wij er een prachtige dag van maken, je komt op de foto bij de fotograaf met heel misschien…..

Dag en datum: Zaterdag 19-12-20

Gebied/Plaats: Boeninhuis (Barbusselaan 114)

Tijd: 16:00 – 20:00

Leeftijd: 5-12 jaar

Activiteit: Kinder Kerstgala

Partner: Incluze

Contactgegevens: Melanie Lackin/0615331964

Voor een algehele sfeerimpressie van het kerstgala klikt u hier

Korte Omschrijving activiteit “Weet je? Weet je!” Ben jij de jongere die wilt leren omgaan met taboe of het verbreken? Een bewoner die voor sluiting van het jaar uw kennis en informatie en emoties met anderen wil delen? Onder het genot van een hapje en een drankje starten wij met een open dialoog, met als doel meer kwaliteit van het leven te ervaren. Dit doen wij op een zeer innovatieve wijze en vanuit een holistisch perspectief.

Dag en datum: Zondag 27-12-20

Gebied/Plaats: Boeninhuis (Barbusselaan 114)

Tijd: 16.00-20.00

Leeftijd: 16+

Activiteit: Weetje?? Weetje !!

Partner: Incluze

Contactgegevens: Melanie Lackin/ 0615331964

Voor een algehele sfeerimpressie van het kerstgala klikt u hier

Voor het volledige programma zie de website van de gemeente Amsterdam:

https://www.amsterdam.nl/midwintermokum/midwintermokum-zuidoost/